Personvern & datasikkerhet
Hvem som kan lese meldingene dine, hva du må samtykke til, og hvordan du holder kontoen din trygg.
Private meldinger og chatter forblir private. For at teamet likevel skal kunne gripe inn ved brudd på spillreglene eller vilkårene, eller ved en straffbar handling, ber spillet om ditt samtykke. Du finner det i innstillingene under personvern.
De to samtykkene
- InGame-meldinger: Du samtykker til at teammedlemmer kan lese dine private meldinger og allianse-meldinger ved mistanke om brudd (Meldinger og rapporter).
- SpaceInvasion-chat: Du samtykker til at teammedlemmer kan lese dine hvisk-, globale og allianse-chatmeldinger ved mistanke om brudd (Chat og community).
Uten det respektive samtykket kan du ikke bruke meldingssystemet eller chatten. Alt annet – bygge, forske, fly, kjempe, allianser – kan du fortsette å spille fullt ut. Du kan endre valget ditt når som helst med «oppdater personvern». Andre spillere ser da et varsel om at du ikke bruker meldingssystemet.
Slik holder du kontoen din trygg
- Del aldri passordet ditt. Ingen teammedlem vil noensinne spørre deg om det.
- Ikke publiser spillinnhold som meldinger, flåtebevegelser, spionrapporter eller koordinater i forumet eller chatter – spillreglene forbyr det. Du kan bare vise kamprapporter i det passende forumsområdet, uten koordinater og tidligst 3 timer etter kampen.
- Du finner personvernerklæringen via lenken «Personvern» nederst på hver wiki-side.